Retourneren

Retourneren
 
Niet helemaal tevreden? Wij helpen je!
 

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@monstock.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

Uitzondering maatwerk

“Een aantal producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Monstock behoudt zich het recht om voor de volgende situaties een retourzending niet per definitie te hoeven accepteren:

  1. Producten / meubelen die als zelf montage pakket worden geleverd en vervolgens door de klant zelf zijn gemonteerd en daarna weer gedemonteerd.
  2. Producten die aantoonbaar door zelfmontage of onkundig handelen van de klant zijn beschadigd.
  3. Producten die door voor de klant speciaal zijn samengesteld en daardoor niet meer als nieuw verkocht kunnen worden.
  4. Producten met een levertijd. Deze producten worden op bestelling geproduceerd en betreffen geen standaard voorraad artikel.

Ontvangen wij een product retour dat dusdanig gebruikt is dat het niet meer ‘als nieuw’ verkocht kan worden, dan behouden wij ons het recht voor een bedrag in mindering te brengen op het terug te storten aankoopbedrag. We vragen uw begrip voor het feit dat wij ook een volgende koper het product onbeschadigd en in nieuwstaat willen aanbieden.