Wie is Monstock

Wie is Monstock, 

 

Monstock is een dynamisch en jong merk met een frisse kijk op interieur. En heeft een breed assortiment wat voor elk interieur geschikt is. Of je nu een modern, landelijk of eigentijds interieur hebt je kunt altijd slagen. Ik zet mij in om meer voorraad artikelen te kunnen leveren zodat het ook aantrekkelijk wordt dat de levertijd minimaal zal zijn. Ook lever ik op maat gemaakte artikelen waardoor je je eigen unieke interieur creëert. Monstock hanteert bovendien heel aantrekkelijke prijzen, dat maakt het wonen heerlijk comfortabel.  

Want wat maakt je huis echt tot een thuis? Dit begint allemaal bij de inrichting. Door je persoonlijke smaak en favoriete stijl toe te passen, druk je je stempel op het huiselijke gevoel. En hierdoor kunt genieten en ontspannen in je eigen thuis!  

Met 20 jaar aan ervaring op het gebied van interieur, is het streven om voortdurend te blijven vernieuwen met trends en ideeën zodat er voor elk wat wils is. En dat je elke keer weer geïnspireerd wordt. 

Producten: In de collectie van Monstock vind u, accessoires, kleinmeubelen, eetkamerstoelen, fauteuils,  fotobehang, wanddeco/kunstwerken, en ook maatwerk.  

MONSTOCK & JOUW INTERIEUR 
Wat maakt jouw huis tot een echt thuis? Dit begint allemaal bij de inrichting. Door je persoonlijke smaak en favoriete stijl toe te passen, druk je je stempel op het huiselijke gevoel. Hierdoor kun je pas echt ontspannen en genieten in jouw eigen thuis.

De collectie is met zorg uitgezocht waardoor de kwaliteit gewaarborgd is en je zich hierover geen zorgen hoeft te maken en kunt genieten van je interieur. Bovendien als ik u kan adviseren bij uw aankoop hoor ik het graag.